Culinaire verrassing bij Lekr in Ankeveen

Vlakbij de Ankeveense plassen ligt restaurant Lekr. Bij dit restaurant kun je je lekker laten verrassen met een 3- of meergangen menu.

Voor de verschillende gangen stellen ze ongeveer iedere twee weken een nieuw verrassingsmenu samen waarbij ze zich laten leiden door de groenten die op dat moment van het land komen. Ze halen deze groente bij een boer in de buurt. Allemaal heel duurzaam dus en je eet zo altijd iets van het seizoen als je bij Lekr eet.

De eerste gang

Ieder gerecht is een heus feestje op je bord qua opmaak en aankleding. Maar het smaakt ook heerlijk. Door de kleine toevoegingen van bepaalde ingrediënten, zoals bijvoorbeeld een pepertje in een bonbon, is ieder gerecht een ware smaakbeleving. Alles huisgemaakt tot aan de bonbons toe die je na een heerlijke maaltijd krijgt bij de koffie of thee.

Het restaurant is tevens een goede uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht rond de Ankeveense plassen.

Plaats een reactie