Shoppen in Zwitserland bij Foxtown

Het is koud vandaag met “maar” 25 graden. Eigenlijk juist heerlijk omdat ik dan veel energieker ben. Vandaag gaan we naar Foxtown in Mendrisio. Dit is een grote outlet waar ze onder andere het merk Peak Performance verkopen dat in Nederland bijna niet verkrijgbaar is. Omdat we nu de hele dag hebben, hebben we dit keer ook de gelegenheid om de andere winkels te bekijken. De twee eerdere keren hadden we hier niet voldoende tijd voor.

Er zijn een heleboel toeristen waaronder ook veel Aziaten. En we gaan natuurlijk eerst naar de Peak Performance winkel. Daar kopen we al het een en ander. Daarna volgen er nog vele andere winkels en komen we om 17 uur buiten met meerdere tassen in de hand. Door de hoge kortingen is het hier leuk shoppen!

Zo hebben we een goed bestede laatste dag gehad voor dat we morgen dan  echt weer huiswaarts gaan.

Plaats een reactie