Door naar onze laatste bestemming van deze vakantie

Het was het idee om vandaag naar Assisi te gaan, maar na opnieuw een kleffe nacht besluiten we om bij het huisje te blijven en daar wat te rommelen en te lezen. Echter rond om 11 uur komen we op het idee om vandaag gewoon alvast naar noord Italië te vertrekken zodat we morgen een hele dag kunnen shoppen in Foxtown bij Mendrisio.

Op de website lijkt onze B&B alleen vol te zitten. Na een kort telefoontje blijkt het toch mogelijk te zijn en zo rijden we om 12 uur weg. De mensen van het huisje wat verrast achter latend want die snappen er niets van dat we zo ineens weg gaan. Bij het bakkertje halen we nog het een en ander voor onderweg en lunchen we alvast. En om 12.30 gaan we dan echt onderweg. De rit loopt voorspoedig, alleen rond Milaan is er flinke file waardoor we uiteindelijk om 19.30 op onze nieuwe bestemming zijn. Wat een relaxte ontvangst! De mevrouw is er zelf niet en geeft ons telefonisch wat tips door en maakt een reservering voor het eten. Zo anders dan bij de vorige bestemming waar we eigenlijk constant het gevoel hadden te veel te zijn. Een verademing! Ook het huisje is ruim en prachtig met een fantastisch uitzicht over de omgeving. Mooi om hier een extra dagje te verblijven! En ook mooi om de terugreis zo wat meer te verspreiden!

Plaats een reactie