De vervangende auto is er!

Het is de bedoeling om vandaag door te reizen naar Spello in Umbrië. Gisteravond hadden we al een bericht van Rudy gehad dat hij er waarschijnlijk rond 12 uur is. Dat zou natuurlijk super zijn want dan komen we nog redelijk bijtijds aan op onze volgende bestemming!

’s Morgens beginnen we opnieuw aan het inpakritueel :-). Gelukkig hoeven we nu geen tijdelijke opslag te zoeken voor de spullen en hoeven we dus ook niet te herpakken. We halen nog wat lekkers voor onderweg bij onze favoriete bakker in de straat en ook wat voor Rudy. Wel grappig want de wijk waar we slapen (Fiogrota) is helemaal niet toeristisch en ze spreken ook bijna geen Engels.

Om 11 uur is Rudy er al en kan het verhuizen beginnen. We hadden al aangegeven dat we veel bagage hebben, maar elke keer kijkt hij verrast dat er nog meer spullen komen:-). Dus maar goed dat we een station BMW 3 hebben kunnen krijgen en niet de voorgestelde Giulietta.

Nadat we Rudy op de luchthaven van Napels af hebben gezet, gaan we onderweg naar Spello. Dat is maar 3 1/2 uur rijden en de auto rijdt super dus om 16 uur zijn we al bij ons nieuwe verblijf. Dat ziet er weer prima uit en ook fijn om een lekker buiten te hebben. Spello is een leuk dorpje met een beneden en een boven deel. Het is een flinke klim, maar de straatjes zijn super leuk om door heen te slenteren en de huizen zijn mooi opgeknapt. Het  bekend vanwege de olijfolie en de regio vanwege de wijn en de truffels. Kortom dat wordt weer smullen de komende dagen! De eerste avond probeert Irwin de truffels alvast uit :-).

Plaats een reactie