Naar Hermanus en omgeving

De walvisexcursie staat voor vandaag op het programma. Deze heb ik zelf geregeld, maar helaas moet ik verstek laten gaan omdat ik me niet lekker voel. Ik lijk een beetje grieperig te zijn, maar wat de dag erna blijkt, is dat het waarschijnlijk hooikoorts was. Nou ja in ieder geval voel ik me te beroerd om op een boot te gaan zitten om walvissen te spotten. Daarnaast is het nog maar de vraag of het door gaat, want de wind waait flink om ons kamer heen.

Samen met Wulf, Truida, Ron en Hennie gaat Conny in ieder geval wel onderweg naar het ophaalpunt. Ze hebben met elkaar een hele spectaculaire dag wat ik achteraf gehoord heb. De tocht ging wel door en ze hebben diverse walvissen met jongen gezien. De oceaan was inderdaad erg ruig en ze mochten niet los op de boot staan. Met name de eerste twee kilometer waren heel heftig om door de branding heen te varen. Gelukkig hadden ze goede pakken aan! Al met al dus een top dag voor ze!

‘s Avonds sluit ik aan bij het avondeten en dat is heerlijk. Eindelijk de malva pudding en die was het wachten zeker waard!

Plaats een reactie