Van Fish River Canyon naar Oranjerivier

En dan is ineens onze laatste volle dag in Namibië aangebroken. De tijd blijft voorbij vliegen! We kunnen rustig ontbijten voordat we om 8 uur vertrekken. Met 15 minuten zijn we bij Fish River Canyon. Dit is de een na grootste canyon ter wereld. Alleen de Grand Canyon in Amerika is groter.

Het is mogelijk om een korte wandeling van een kilometer langs de kloof te maken. Die is prima te lopen. Alhoewel ik het soms toch wel een beetje te dicht langs de kloof vind gaan.

Daarna is het nog een kort stukje rijden naar Oranjerivier. Onze laatste bestemming in Namibië. De laatste paar kilometer zijn ineens heel groen en de invloed van de rivier is dus goed terug te zien in de natuur. Het blijkt dat de druiven die AH verkoopt hier vandaan komen.

De rest van de middag relaxen we met uitzicht op de rivier en Zuid-Afrika want dat ligt aan de andere kant van het water. Ook dit is weer een heerlijk hotel en het avond eten dat we alvast besteld hebben (om lange wachttijden te voorkomen, ervaring leert :-)) kijken we al naar uit!

Namibië - Fish River Canyon

Plaats een reactie