Weekendje weg met de vakantiegroep

Nederland - ZutphenDit weekend hadden we ons jaarlijkse weekendje weg met de vakantiegroep. Dit jaar zitten we in een huisje op Landgoed de Hellendoornse Berg. De weersvoorspellingen waren nog al wisselend dus we besluiten geen barbecue te regelen. En gaan zowel zaterdag en zondag uit eten op het park.

Gelukkig valt het met het weer uiteindelijk enorm mee. Zaterdag maken we er een gezellig dagje uit van naar Zutphen. Af en toe valt er een buitje, maar over het algemeen kunnen we lekker door het oude stadje heen lopen. We gluren nog even binnen bij een binnentuin waar de bloemen momenteel prachtig bloeien. Natuurlijk kunnen we het niet laten om ook nog “even” langs Deventer te rijden en een bezoekje te brengen aan de spellenwinkel daar. We hebben eigenlijk helemaal niets nodig, maar toch staan we een uur later buiten met nieuwe spellen. Dat wordt weer een nieuwe spellenavonden organiseren om deze ook weer onder de knie te krijgen :-).

Zondag is het in de ochtend nog wat regenachtig, maar ’s middags begint het zonnetje lekker te schijnen. De ochtend beginnen we goed met een rondje bowlen. Dorian heeft daar zijn eerste bowling ervaring. Irwin gaat ’s middags samen met Fred op stap en zijn maken een wandeling door de bossen van zo’n 8 km. Ik sla deze keer even over en nestel me met een boekje in de tuin. En speel nog een paar potjes pool met Petra.

Al met al was het weer een gezellig weekend met z’n allen. Ik ben benieuwd waar we volgend jaar naar toe gaan!

Nederland - Zutphen

Nederland - Zutphen

 

Nederland - Zutphen

Plaats een reactie