En dan is het weer tijd om naar huis te gaan

Aan alles komt een eind dus ook weer aan onze paar dagen weg. Maar niet getreurd we maken er gewoon nog een leuke dag van! Na het ontbijt lopen we nog een kort rondje door het stadje en vervolgens gaan we op weg naar Maastricht. Dit keer geen files en omleidingen waardoor we er iets minder dan 2 uur over doen. Dat scheelt weer in de tijd :-).

Ik had op de heenreis al iets in Maastricht uitgezocht, dus daar konden we nu alsnog een stukje vlaai eten. Ook vandaag hebben we weer super weer dus we kunnen zelfs op het terras zitten om nog wat te drinken. Dat hadden we ook niet verwacht toen we kozen voor eind oktober.

Daarna zit het er echt op en rijden we door naar Utrecht. Want vanavond staat de cursus Japans nog op het programma!

Nederland - Maastricht

Nederland - Maastricht

Plaats een reactie