Verjaardagsfuif van Hèrel

Op zondag genieten we nog even verder van het mooie weer en vieren de verjaardag van Hèrel. Die hadden we namelijk ook gemist tijdens onze vakantie. Omdat we best dol op sushi zijn (dat wisten jullie natuurlijk nog niet :-)) hadden we het idee om naar Tokyoto in Zaandam te gaan. Daar vinden wij de sushi namelijk erg lekker. En zijn ook veel andere/verschillende hapjes te krijgen voor mensen die wat minder gek zijn van vis. Inderdaad was alles weer tip top in orde en hebben we heerlijk gegeten. Ik vraag me wel altijd af of er daadwerkelijk mensen zijn die de vijf rondes halen. Na drie rondes haak ik toch echt af….

Omdat het nog heerlijk weer is, besluiten we voordat we naar Zaandam gaan, ook nog even langs het strand te gaan. Gelukkig valt het mee met de drukte. Alhoewel de navigatie een paar keer waarschuwt voor file richting het strand, komen we er via een aantal binnenwegen toch zonder file aan. Op het terras van de Schelp in Egmond aan Zee hebben we heerlijk genoten. Wel weer even wennen om zoveel mensen bij elkaar te zien op het strand. Want in Canada was het natuurlijk zo verschrikkelijk rustig aan het strand. Als hier de zon even schijnt dan stroomt iedereen massaal naar de kust. Maar daar hebben ze zoveel kust en lijkt het of ze ook minder strand gericht zijn.

Al met al was het eerste weekend weer terug in Nederland een gezellig familieweekend waarvan we genoten hebben. Heerlijk om iedereen weer live te zien en te spreken.

Nederland - Egmond aan Zee de Schelp

Nederland - Egmond aan Zee de Schelp

Plaats een reactie